Δελτίο Τύπου Hellenic Diaspora Group 02/12/2021

Hellenic Diaspora Group

9η Φεβρουαρίου 2021. Μια ημέρα σταθμός. Μια ημέρα που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στις μνήμες των Ελλήνων της Διασποράς, καθώς και σε όλους εμάς που συμμετείχαμε σε αυτό το έργο αγάπης. Το Hellenic Diaspora Group, σε συνεργασία με την εταιρεία Businessrise-Web and Marketing Solutions, με τον οκτάμηνο αγώνα που ξεκίνησε η Πρόεδρος Ιωάννα Λαζάρου, και τον μεγάλο Ελληνικό Ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης HELLAS FM, διοργάνωσαν ένα μαραθώνιο ΑΓΑΠΗΣ για τα παιδιά με καρκίνο στην Ελλάδα. Ο αντικειμενικός σκοπός ήταν η ενίσχυση των ξενώνων φιλοξενίας του Οργανισμού «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ», με έδρα τα Χανιά της Κρήτης. Ο οργανισμός παρέχει αφιλοκερδώς δωμάτια φιλοξενίας σε παιδιά και συνοδούς, που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες και έρχονται στην Αθήνα από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Παιδιά και οικογένειες, που δεν έχουν κατάλυμα στην Πρωτεύουσα, και χρειάζονται έναν καθαρό χώρο ξεκούρασης για τα καταπονημένα από τις θεραπείες και την ασθένεια παιδικά κορμάκια.

Η Ελληνική Ομογένεια έδωσε ένα εκκωφαντικό ΠΑΡΩΝ σε αυτή την προσπάθεια αγάπης. Δήλωσε για ακόμη μια φορά την υπέρμετρη αγάπη της για την Μητέρα Ελλάδα. Με άδολη αγάπη προς τα παιδιά αυτά, συγκεντρώθηκε μέσα σε 10 ώρες ποσό που ξεπερνάει τις $45,000, για την στήριξη του Οργανισμού «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» και των παιδιών που φιλοξενούνται στις υποδομές φιλοξενία του. Οι καταθέσεις ψυχής συνεχίζονται καθημερινά, με το ποσό να ανεβαίνει, στηριζόμενο στην δική σας αγάπη. Μια εξαιρετική πράξη από την Ομογένεια.

Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να ειπωθεί στα μέλη της εταιρείας Businessrise-Web and Marketing Solutions, που εθελοντικά στήριξαν όλη την προσπάθεια, καθημερινά, την προσπάθεια αυτή, τον ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού κ. Φίλα, που έδωσε την άδεια του για την χρήση του σταθμού σε αυτόν τον δεκάωρο Μαραθώνιο Αγάπη, χωρίς την παραμικρή οικονομική απαίτηση, των διευθυντή του σταθμού κ. Δημήτρη Φιλιππίδη, για τον αγώνα που κατέβαλε για τον σκοπό αυτό, καθώς και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς κ. Κώστα Κατέχη και κα. Ιωάννα Μουλογιάννη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στου Χορηγούς επικοινωνίας, Σαλαμηνίων Βήμα, τους ιδιοκτήτες κκ Πάνο Καλούδα και Φίλιππο Καρακώστα, και τον τηλεοπτικό σταθμό Αχελώος TV και τον τηλεοπτικό παραγωγό του κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου. Αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στον Ομογενειακό Ελληνισμό.

Ευχαριστούμε!

Εκ του Γραφείο Τύπου