Επιστολή απο το Hellenic Diaspora Group στον Φιλέλληνα Fred Grun

Καλέ μου Έλληνα και Πατριώτη Fred Grun

Σε προσφωνώ Έλληνα και πήρα το θάρρος να σου γράψω και στα ελληνικά, γιατί εσύ είσαι πιο Έλληνας από αυτούς που μας κυβερνάνε ή ζουν στην Ελλάδα. Είσαι Έλληνας καλέ μου φιλέ και σε ευχαριστώ που με αφήνεις να σε προσφωνώ έτσι. Είσαι από τους ανθρώπους που έχουν ελληνική ψυχή .,δεν έχει σημασία αν δεν έχεις Ελληνικό διαβατήριο. Ερωτεύτηκες την Ελλάδα και χρειάστηκε να την επισκεφτείς μόνο μια φορά. Και για αυτόν το λόγο, τωρα θα καταλάβεις γιατί αγωνίζομαι …

Αγωνίζομαι για αυτήν την όμορφη πατρίδα μου, που έχω γεννηθεί εγώ εκεί, έχω παίξει και έχω χτυπήσει τα γόνατα μου στα χώματα της και εξαιτίας της κρίσης ήρθε η στιγμή να την απαρνηθώ, όμως όχι για μένα, αλλά για χάρη της οικογένειας μου… Βέβαια αυτή είναι μια άλλη ιστορία. Παρόλο που έφυγα,  ποτέ δεν την ξέχασα και από πολύ μακριά προσπαθούσα πάντα να παλέψω, να διαδώσω και να μεταλαμπαδεύω τις γνώσεις μου για την Ελλάδα. Όπου έβλεπα κακώς κείμενα, πάλευα για την αλήθεια και αυτό συνεχίζω να κάνω.

Αποφάσισα λοιπόν, ότι δεν βοηθάει αρκετά την πατρίδα μου και τους Έλληνες να πηγαίνω και να μιλάω στους ανθέλληνες. Οι πιο πολλοί Έλληνες δυστυχώς ζούνε σε ένα συννεφάκι. Έτσι,  σκέφτηκα πως εκεί έξω υπάρχουν πολλοί φιλέλληνες, πολλοί πατριώτες που αγαπούν πραγματικά την πατρίδα μου και αποφάσισα πως πρέπει να στείλω σε όλους εκείνους ένα γράμμα αγωνίας.

Διαβάζοντας αυτό το γράμμα οι πατριώτες και φιλέλληνες, σκέφτηκα, πως ίσως και εκείνοι με την σειρά τους κάνουν κάτι αντίστοιχο σε άλλους ανθρώπους και έτσι γίνουμε μια αλυσίδα που θα καταφέρει να ελευθερώσει αυτή την όμορφη χωρά του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα. Αυτή την χώρα με την μεγαλύτερη ιστορία που λιμπίστηκαν οι εφιάλτες και κατάφεραν να εισχωρήσουν στην ενδοχώρα μας μέσω των προδοτικών κυβερνήσεων που χρόνια τώρα την ξεπουλούν κομμάτι κομμάτι, γεμάτοι με χάρη και τσαχπινιά. Ο σκοπός τους ήταν ένας. Να γεμίσουν  το άδειο πορτοφόλι τους χωρίς να έχουν τύψεις.

Βρίσκομαι στην Αμερική, στην χώρα που κατά τη διάρκεια της κρίσης μας έδωσε το ζην,  αλλά η Ελλάδα μας, μας έδωσε το ευ ζην. Χρειαζόμαστε να μαζευτούμε πολλοί, καλέ μου φίλε,  και να την σώσουμε από τους επίδοξους μνηστήρες που αντισυνταγματικά  κατακτούν την πατρίδα μας. Δυστυχώς, διαπράττεται γενοκτονία στους γηγενείς και γνήσιους Έλληνες. Πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό; Τι λες αδελφέ μου; Γιατί ξέρω πως αφού αγαπάς και προωθείς τόσο πολύ αυτή την Μάνα-πατρίδα, είσαι αδελφός μου.

Τι περιμένουμε τότε αγαπημένε μου φιλΈλληνα; Ας την πάρουμε μέσα από τα χέρια των αγροίκων που κάθε μέρα  την βιάζουν και την μετατρέψανε σε χωνευτήρι ψυχών! Σου γραφώ γιατί η απελπισία που αισθάνομαι είναι μεγάλη. Γνωρίζεις και εσύ όπως και οι υπόλοιποι φιλέλληνες πως η Λέσβος χάθηκε. Την διχοτόμησαν, την έκαψαν και συνεχίζουν να την καίνε κάθε μέρα. 30.000  είναι λένε  οι λαθρομετανάστες. Δεν ξέρω αν είχες την ευκαιρία να πας ποτέ στην Λέσβο, αλλά είναι ένα όνειρο, όπως και όλα τα νησιά μας. Πράσινο, θάλασσα, μικρά και γραφικά ταβερνάκια, γραφικοί και καλοσυνάτοι άνθρωποι που δέχθηκαν τους λαθρομετανάστες, τους τάισαν, τους έδωσαν από το στέρημα τους και τώρα; Τους τα παίρνουν όλα, δεν αφήνουν τίποτα όρθιο…

Μπουκάρουν στα σπίτια τους για να κλέψουν και να λεηλατήσουν τα πάντα και στο τέλος, με την βοήθεια των  ΜΚΟ, που τους έχουν πάρει  υπό την προστασία τους, καίνε, βιάζουν και γεμίζουν την ενδοχώρα με ναρκωτικά. Αυτή είναι η πραγματικότητα καλέ μου αδελφέ. Ο εχθρός δεν είναι πλέον προ των πυλών, αλλά εντός. Τι λες;; Θα αφήσουμε την Μάνα μας στα χεριά των φονιάδων; Θαυμάζω την επιμονή σου με τα βίντεο σου, που προωθείς την όμορφη πατρίδα μας. Επιθυμώ μόνο να μοιραστώ την αγωνία μου για την   καταστροφή της… Επιζητώ όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την Πατρίδα, Έλληνες Πατριώτες και Φιλέλληνες, να ενώσουμε την φωνή αγωνίας μας, να προβάλλουμε το πρόβλημα, όσο το δυνατόν περισσότερο, και να αφυπνίσουμε καρδιές και συνειδήσεις, μέσα από τη δύναμη της πένας, και του ίντερνετ, ώστε να την σώσουμε από αυτούς.. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.